Jag har blivit tokig i horoskop!

Lejonet

23/7-23/8

Passion väntar i juli

Kärlek: Romantik i juni och härlig passion mot slutet av juli. Den här sommaren saknar inte glöd. Tvärtom kanske du väljer att ta riktigt djärva steg.

Sex: Du är ovanligt svag för lyx i sommar och vill du få extra fart på kärlekslivet är detta nyckeln. Satsa på fina underkläder, dofter, sköna lakan.

Passionsdagar: 7/6, 31/7, 1/8.

Inget är omöjligt, men glöm inte din partner

ARBETE
Du är fylld av energi och självförtroende. Inget känns omöjligt. När folk omkring dig så smått börjar komma igång, då är du redan klar med ditt och letar efter nya utmaningar. Du har också en tendens att lägga dig i allt som andra gör, eftersom du är säker på att du skulle kunna göra det mycket bättre. Din aningen arroganta stil kan orsaka vissa konflikter, men i övrigt ser det bra ut och du gör stora framsteg.

VÄNNER
Du är väldigt bra på att ta initiativ när du ser någon som verkar trevlig. Generös och positiv är du också, och när folk sitter passiva och väntar på att något ska hända är det du som tar tag i saker. Du drar med alla i gemenskapen, och det blir alltså liv och rörelse där du är med. En fest som du är med och ordnar blir verkligt minnesvärd, en sådan som folk pratar om länge efteråt. Men det uppstår också en del konflikter, och det är du själv som orsakar dem. Kanske dominerar du dina vänner och väntar dig att de ska dansa helt efter din pipa? I så fall måste du tona ner dig en aning, släpp fram andra, lyssna när de pratar istället för att alltid hålla låda själv.

KÄRLEK
Om du har ett förhållande:
Det är viktigt att ni ger varandra frihet. Inte frihet att strula runt med andra (om ni nu inte har bestämt att ha ett öppet förhållande), men frihet att utveckla egna intressen och träffa egna vänner. För du vill inte känna dig ägd och kontrollerad nu, det får dig att bli totalt upprorisk. Samtidigt ör det extremt viktigt att du inte tar din partner för given! Du måste visa dina känslor! Ös på lite extra med oväntade presenter, romantiska små lappar och så vidare. Mest "relationsinriktad" är du i juli. Ska du ha semester med din partner, kanske åka någonstans, så är det bästa månaden. Troligen får ni dessutom ett tillskott till kassan som gör att ni kan förverkliga en gammal dröm.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0